Gratis frakt over 500,-

Rask levering

Enkel betaling

Velkommen til Meretes Atelier Lysthuset!

I et stort, hvitt, gammelt hus finner du vår koselige butikk. Her, midt i Grimstad sentrum, nyter vi soldager og sjøluft. Meretes Atelier Lysthuset ble startet for 25 år siden, med kurs og butikk i Meretes kjeller. Nå bugner butikken av flotte stoffer og nydelig interiør!

Vi har et stort utvalg varer, og får inn bestillinger fra hele landet. Det synes vi er stor stas!

Enten du møter oss via nettbutikken, på sosiale medier, eller kommer innom Lysthuset i Grimstad så blir vi glad for å høre fra deg!

Merete

Merete er grunnlegger, eier og daglig leder. Butikken er livsstil og mange av kundene er blitt gode venner opp igjennom årene. Menneskemøtene er det viktigste 💗 Har undervist i quilting i mange år, både i inn- og utland. Har også deltatt på utstillinger med artquilt i inn- og utland. Det å dele kreativitet og skaperglede gir motivasjon. Håper å møte deg i butikken, eller å få pakke din nettbestilling 😊 Velkommen!

 

 

Maren

Maren har vært med helt fra start. Som datter i huset har hun fått med seg butikkdriften i blodet 😊 Etter utdannelse på BI, kombinerer hun nå jobb med litt ekstra tid for Tilde og Tideman. Maren syr masse tøy både til seg selv og barna. Hun lager også gratismønster til nettsiden vår  👏🏻 Du treffer henne i butikken, og hun har kanskje pakket nettbestillingen din!

 

 

Trine

Trine er nok den som syr mest av oss 😊 Hun har 2 års moteutdannelse fra School of Fashion Industry i Oslo. Hun designer egne mønster, som vi også selger i butikken, Lavender Sewing Patterns or har gitt ut den fine syplanleggeren, Sy Journalen. Hun lager flotte modeller til butikken, holder kurs, og er med og lager gratismønster til nettbutikken vår 👏🏻  Trenger du hjelp med noe syteknisk kan hun oftest hjelpe deg.

 

 

Julie

Julie syr de nydeligste quiltemodellene våre 🤩 Hun er ekstra god på pc, og ordner opp i det meste. Bestillinger og lister fikses i en fei! 👏🏻 Det er få som har like stor entusiasme som Julie når vi får inn nye quiltestoffer! Og Maileg har hun også en stor forkjærlighet for! Hipp hurra for at du er en del av teamet vårt!

 

 

 

Karoline

Karoline er den nyeste ansatte hos oss. Hun er utdannet lærer og illustratør, og vi er glade for å ha henne med på laget. Det kan hende du har sett hennes fine innlegg på Instagram og Facebook 🌸 Den nye nettbutikken har hun lagt mye arbeid i 👏🏻 Du vil også møte henne i butikken. Hun elsker å høre om kundenes nye syprosjekter!

 

 

 

 

Levert av Mitril