Kurs

Velkommen til kurs hos oss!

Vi har kurslokaler i 2. etasje i det fine hvite huset vårt. Kurs som er i gang, eller starter snart finner du på denne siden. Følg med her og på sosiale medier for å få med deg nye kurs som settes opp! Vi tar også imot ønsker, og kan skreddersy kurs for grupper.

 

Kurs for nye symaskineiere

Dato: kommer Klokkeslett: kommer

Kursholder: Merete Nybro Berg

Påmelding: meretesatelier@gmail.com eller telefon 95299866

Sy toalettveske eller sminkepung.

Dette er et kurs eksklusivt for deg som har kjøpt symaskin hos Meretes Atelier, og som ikke allerede har fått kurs. Ingen kursavgift. Kom på kurs for å få mer glede av maskinen din 🙂 Kurset passer alle! Nye kurs settes opp etter behov. Er det ledige plasser er det mulig for andre også å bli med. Kursavgiften er da kr. 600.-

Påmelding til meretesatelier@gmail.com eller telefon 95299866.

 

 

Skjørt for barn

Dato: kommer  Klokkeslett: kommer

Kursholder: Caroline Elise Mørch

Pris: 500,-

Påmelding/kontakt: send epost til jaokei@hotmail.com

Skjørt for barn (10 år og oppover). Lær å sy et enkelt skjørt med strikk i livet! Det kreves ikke mønster for å sy dette skjørtet.

Bredden på stoffet må være dobbelt av livmål, og lengden kan du velge selv. Det trengs 12 cm ekstra til fald og innbrett i livet. Det er lurt å vaske/stryke stoffet før kurset, så det ikke vil krympe i vask.

Kursdeltakerne vil trenge: stoff, tråd, symaskin, målebånd, knappenåler, sprettekniv, saks og evt kritt til å merke på stoffet med. Ønsker du hjelp til å finne egnet stoff og mengde, kan du komme innom butikken. Materialene må kjøpes på forhånd av kurset.

Kurset går over en kveld  og koster 500,-. Betaling ved påmelding er bindene. Maks antall deltakere er fem.

Kurset må ha minst to deltakere for å gjennomføres, om ikke vil du få pengene tilbake. Send forespørsel til Caroline Elise Mørch på e-post: jaokei@hotmail.com.

Caroline har fagbrev i søm, og jobber på Montesorriskolen.

Velkommen på kurs! 😄